DINERKAART

Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

(v) = kan/is vegetarisch

 

Voorgerechten

 

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,75

 

Italiaans kleurtje (v)

Tomatensoep met crème fraîche en basilicum

 4,75

 

Kikkererwt’n in ‘t veld (v)

Falafel met Houmous geserveerd op een bedje van sla

6,75

 

We are the champignons (v)

Champignons in tempura-bierbeslag en aioli

7,00

 

Gewalst osje

Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, zonnebloempitten, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing

 8,75

 

 

Salades

Als voorgerecht 9,00

Als hoofdgerecht 13,75

Als hoofdgerecht geserveerd met friet

 

Kipje op het nest

Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, verse tomaat, spekjes en mangodressing

 

 Courgeitie (v)

Lauwwarme geitenkaas met honing op een gemengde salade met gegrilde courgette en walnoten

 

 

‘Hap aan de Tap’

Een ‘gewoon’ bord eten.

Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht.

Ouderwets: Eten wat de pot schaft.

Alleen aan de bar te nuttigen

 7,50

 

 

Studenten

Van zondag t/m donderdag

Hoofdgerecht 11,00.

Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 13,00.

Graag bij bestellen aangeven, alleen geldig op vertoon van je studentenkaart

 

 

Kids?

Vraag naar onze kinderkaart

Geldig voor kinderen tot 12 jaar

 

 

Hoofdgerechten

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Wilt u salade bij uw hoofdgerecht? Dit is geheel kosteloos.

Bij te bestellen: Warme groenten 2,50

 

Herder vergat zijn lam (v)

Veganistische ‘Shepherd’s Pie’ hartige taart

15,75

 

Knapperig Herbivoortje (v)

Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade

15,50

 

Ik zal’m eens..

Gebakken Zalm, geserveerd met haricots-verts, mais en een witte wijnsaus

18,25*

 

Daar zit nog een staartje aan

5 gamba’s in knoflook gebakken, geserveerd op een bedje van salade en aioli

16,50

 

Balineesjes op een stokje

Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek

16,25

 

Dronken Kalf

Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in bier, met aardappelknolselderij-puree

17,25

 

Kluifjes op hete kolen

Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.

Klein          15,25

Groot         18,75*

 

Bordje van alles wat

Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus

18,75*

 

De Heilige Koe

Ierse biefstuk 200 gram met haricots-verts, mais en pepersaus

19,25*

 

 

Desserts

Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

 

Blanke Dame

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

6,50

 

Zó Bert

Sorbetijs met vers fruit en slagroom

 7,25

 

La la la Banana

Warme banaan met vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus

 7,25

 

Vulcano

Chocolade hazelnoot lavacake met caramelijs

7,75

Reserveren

Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.