Dinerkaart
DINERKAART
Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur
(v) = kan/is vegetarisch
Voorgerechten
Broodplankje (v)
Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip
5,75
Italiaans kleurtje (v)
Tomatensoep met crème fraîche en basilicum
4,75
We are the champignons (v)
Champignons in tempura-bierbeslag en aioli
7,00
Gewalst osje
Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, zonnebloempitten, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing
8,75
Salades
Als voorgerecht 9,00
Als hoofdgerecht 13,75
Als hoofdgerecht geserveerd met friet
Kipje op het nest
Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, verse tomaat, spekjes en mangodressing
Courgeitie (v)
Lauwwarme geitenkaas met honing op een gemengde salade met gegrilde courgette, tomaat, ui en walnoten
Kikkererwt’n in ’t veld (v)
Vegan salade met Falafel, Houmous, komkommer, paprika, ui, tomaat en kruidendressing
‘Hap aan de Tap’
Een ‘gewoon’ bord eten.
Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht.
Ouderwets: Eten wat de pot schaft.
Alleen aan de bar te nuttigen
7,50
Studenten
Van zondag t/m donderdag
Hoofdgerecht 11,00.
Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 13,00.
Graag bij bestellen aangeven, alleen geldig op vertoon van je studentenkaart
Hoofdgerechten
Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie
Wilt u salade bij uw hoofdgerecht? Dit is geheel kosteloos.
Bij te bestellen: Warme groenten 2,50
Herder vergat zijn lam (v)
Veganistische ‘Shepherd’s Pie’ hartige taart
15,75
Knapperig Herbivoortje (v)
Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade
15,50
Ik zal’m eens..
Gebakken Zalm, geserveerd op spinazie-crème
18,25*
Balineesjes op een stokje
Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek
16,25
Dronken Kalf
Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in donker bier, met aardappelknolselderij-puree
17,25
Kluifjes op hete kolen
Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.
Klein 15,25
Groot 18,75*
Bordje van alles wat
Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus
18,75*
Het botert wel
In roomboter gebakken varkenshaas, met in kruidenboter gebakken champignons en champignonroomsaus
18,75*
De Heilige Koe
Ierse biefstuk 200 gram met gebakken champignons en een rode port-bruine pepersaus
19,75*
Desserts
Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen
Oma’s op z’n kop
Tarte tartin met Granny Smith en bladerdeeg, geserveerd met vanille-ijs, caramelsaus en slagroom
6,25
Blanke Dame
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
6,50
Houd je wafel
Warme wafels met amarenekersenijs, chocoladesaus en slagroom
6,75
Vulcano
Chocolade hazelnoot lavacake met caramelijs
7,75
De Vier Jaargetijden
Uw partner in partijen
Bruiloften
Bedrijfsfeesten
Vrijgezellenfeesten
Verjaardagsfeesten
Buffetten
Catering
Groepsarrangementen
Vergaderingen
Voor veel gelegenheden is het fijn als er iemand actief meedenkt zodat uw partij helemaal naar wens is.
Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende feesten zijn wij creatief, transparant en enthousiast in het meedenken en uitvoeren van uw feestelijke gelegenheid.
Check onze website voor kant en klare opties
www.vierjaargetijdenzwolle.nl/arrangementen
Of vraag naar de mogelijkheden via reserveren@vierjaargetijdenzwolle.nl
Kinderkaart
*Alleen voor ninja’s tot 12 jaar
Lunchgerechtjes
Boterham met kaas of zoet beleg (v)
(Met of zonder korstjes)
1,75
Kindertosti met ham en kaas
2,25
Hoofdgerechtjes
Poffertjes (v)
Poffertjes geserveerd met poedersuiker en chocoladesaus
3,50
Frietjes met snack en appelmoes, keuze uit:
Runderkroket
Frikadel (kip)
Kipnuggets
4,75
Kindermenu
Menu met snack en appelmoes
Plus een kinderijsje
7,75
Reserveren
Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.