DINERKAART

Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

(v) = kan/is vegetarisch

 

 

Voorgerechten

 

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,00

Italiaans kleurtje (v)

Tomatensoep met crème fraîche en basilicum

 4,75

What’s so’up?

Wisselende soep van de chef

 4,75

Paulus in de keuken (v)

Champignons in tempura-bierbeslag met warme knoflooksaus

 6,95

Gewalst osje

Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, pittenmix, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing

 7,95

Zalmpje op het droge

Toast met zalmtartaar van rauwe en gerookte zalm, met mascarpone, citroen, dille en kappertjes

 8,95

 

Salades

Als voorgerecht 8,75

Als hoofdgerecht 12,95

Als hoofdgerecht geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Kipje op het nest

Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, tomaat, spekjes en mangodressing

Wél kaas van gegeten (v)

Gemengde slasoorten met Morbiers Cru: zachte, licht pittige koemelk-kaas, walnoot, peer en balsamico

 

‘Hap aan de Tap’

Een ‘gewoon’ bord eten.

Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht. Ouderwets: Eten wat de pot schaft.

Alleen aan de bar te nuttigen.

 7,50

 

Plategerechten

Alle plategerechten worden geserveerd met friet en salade

Multi Culti

Babi Pangang van malse Procureur

9,25

Spekje in het bekje

Krokant gebakken speklappen

 8,95

Rengdengdendendang

Rendang; Indisch runderstoofvlees

9,75

De Burgermeester

Runder hamburger met bacon, cheddar, sla, tomaat, knapperige uitjes en burgersaus.

125 gram 10,95 of 250 gram 13,95

Bal gehakt

Rundergehaktballetjes met satésaus

9,75

 

Hoofdgerechten

Speciaal voor studenten van zondag t/m donderdag

Op vertoon van je studentenkaart betaal je voor een hoofdgerecht 10,00.

Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 12,00.

Graag bij bestellen aangeven!

Look at all those veggies

Groentequiche met knoflook geserveerd met een frisse salade (v)

14,25

Knapperig herbivoortje

Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade (v)

14,25

Mooi roze is niet lelijk

Gebakken zalm met gegrilde asperges en Hollandaisesaus

 17,75*

Lekker Pellen

Gegrilde scampi’s, ongepeld in knoflookpeterselie-olie

17,95*

Dronken Kalf

Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in bier, met aardappelknolselderij-puree

15,95

Balineesjes op een stokje

Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek

14,95

Kluifjes op hete kolen

Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.

Klein          14,95

Groot         17,95*

Bordje van alles wat

Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus

18,75*

Rib uit m’n lijf

Gegrilde Rib-Eye 200 gram met haricots-verts, spek en rode portsaus

19,50*

Hoe een koe een haas vangt

Diamanthaas gebakken in kruidenboter met champignons en ui

18,75*

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Wilt u salade bij uw hoofdgerecht geef dit aan bij uw bestelling. Dit is geheel kosteloos.

Bij te bestellen: Warme groenten      2,50

 

Kindermenu

Kindermenu is zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

Voorgerechtje

Tomatensoepje (v)

 3,00

Hoofdgerechtjes

Poffertjes (v)

Poffertjes geserveerd met poedersuiker, stroop en chocoladesaus

 3,50

Frietjes met appelmoes, een snack en een verrassing

Keuze uit kroket of frikadel

 6,75

 

Desserts

Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

Op z’n Duits

Warme Apfelstrüdel met kaneelijs en vanillesaus

 6,95

Bountyeiland

Spekkoek: Indische laagjescakeje geserveerd met kokosijs

 5,95

Trek mij omhoog

Tiramisu met chocolade, framboos en lange vingers

 6,75

Dame Noir

Chocolade ijs met vanille saus en slagroom

 5,95

Dubbeldekker

Tompouce van melkchocolademousse

5,75

Kinderijsje

3,25

Reserveren

Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.