DINERKAART

Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

(v) = kan/is vegetarisch

 

 

Voorgerechten

 

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,00

Italiaans kleurtje (v)

Tomatensoep met crème fraîche en basilicum

 4,75

What’s so’up?

Wisselende soep van de chef

 4,75

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,00

Another goat biets the dust (v)

Lauwwarme geitenkaas uit de oven, geserveerd op een torentje van rode bieten, komkommer en Granny Smith

 6,95

Gewalst osje

Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, pittenmix, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing

 7,95

Vitello Makrello

Kalfsvlees met kappertjes, rucola, citroen, rode ui en makreelmayonaise

 8,95

 

Salades

 

Als voorgerecht 8,75

Als hoofdgerecht 12,95

Als hoofdgerecht geserveerd met friet

 

Kipje op het nest

Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, verse tomaat, spekjes en mangodressing

 

Don Carprese (v)

Gemengde salade met Mozzarella, basilicum, verse tomaat, rucola en pesto-dressing

 

‘Hap aan de Tap’

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

 

Een ‘gewoon’ bord eten.

Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht. Ouderwets: Eten wat de pot schaft.

Alleen aan de bar te nuttigen.

 7,50

 

Hoofdgerechten

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

 

Speciaal voor studenten van zondag t/m donderdag

Op vertoon van je studentenkaart betaal je voor een hoofdgerecht 10,00.

Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 12,00.

Graag bij bestellen aangeven!

 

Popeye’s Pasta

Pasta met spinazie, champignons, verse tomaten, basilicum, ei, ui en knoflook (v)

15,25

Knapperig Herbivoortje

Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade (v)

15,25

Mooi roze is niet lelijk

Gebakken zalm met spinaziecrème, rode bieten en Granny Smith

 18,75*

Vis en Chips

Kabeljauw met kruimtopping van Bugles chips, bieslook, peterselie en knoflook.

Geserveerd op een groentebedje van wortel, venkel en courgette

17,95*

Dronken Kalf

Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in bier, met aardappelknolselderij-puree

15,95

Balineesjes op een stokje

Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek

14,95

Kluifjes op hete kolen

Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.

Klein          14,95

Groot         17,95*

Bordje van alles wat

Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus

18,75*

De Heilige Koe

Ierse biefstuk 200 gram met haricots verts, spek en kruidenboter

18,75*

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Wilt u salade bij uw hoofdgerecht? Geef dit aan bij uw bestelling. Dit is geheel kosteloos.

Bij te bestellen: Warme groenten      2,50

 

Kinderkaart

 

Lunchgerechtjes

Boterham met kaas of zoet beleg

(Met of zonder korstjes)

1,75

Kindertosti met kaas

2,25

 

Hoofdgerechtjes

Poffertjes (v)

Poffertjes geserveerd met poedersuiker, stroop en chocoladesaus

 3,50

Frietjes met kroket of frikadel en appelmoes

 4,75

Kindermenu

Frietjes met kroket of frikandel en appelmoes

Plus een kinderijsje

7,75

 

Desserts

Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

 

Zó Bert

3 verschillende soorten sorbetijs, vers fruit en slagroom

 6,95

Zomerkoning

Vanille-ijs met verse aardbeien, huisgemaakte aardbeiensaus en slagroom

 7,25

Mamma Mia – Parfaitto

Limoncello-parfait met gemarineerd citrusfruit

 6,75

Vulcano

Chocolade hazelnoot lavacake met caramelijs

7,75

Kinderijsje

3,25

Reserveren

Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.