DINERKAART

Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

(v) = kan/is vegetarisch

 

 

Voorgerechten

 

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,00

 

Italiaans kleurtje (v)

Tomatensoep met crème fraîche en basilicum

 4,75

 

What’s so’up?

Wisselende soep van de chef

 4,75

 

We are the champignons (v)

Champignons in tempura-bierbeslag en aioli

7,00

 

What To Fu (v)

Tortillawrap met Vegan Tofusalade

7,00

 

Gewalst osje

Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, pittenmix, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing

 8,75

 

Salades

 

Als voorgerecht 8,75

Als hoofdgerecht 12,95

Als hoofdgerecht geserveerd met friet

 

Kipje op het nest

Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, verse tomaat, spekjes en mangodressing

 

 Courgeitie (v)

Lauwwarme geitenkaas met honing op een gemengde salade met gegrilde courgette en walnoten

 

‘Hap aan de Tap’

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

 

Een ‘gewoon’ bord eten.

Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht. Ouderwets: Eten wat de pot schaft.

Alleen aan de bar te nuttigen.

 7,50

 

Plategerechten

Alle plategerechten worden geserveerd met friet en salade

 

Spekje in het bekje

Krokant gebakken speklappen

 8,95

 

Rengdengdendendang

Rendang; Indisch runderstoofvlees

9,75

 

De Burgermeester

Broodje runderhamburger met bacon, cheddar, sla, tomaat, knapperige uitjes en burgersaus

125 gram 12,95 of 250 gram 15,95

 

Die Veggie Meister

Broodje vegaburger met cheddar, sla, tomaat, knapperige uitjes en burgersaus

12,95

 

Hoofdgerechten

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

 

Speciaal voor studenten van zondag t/m donderdag

Op vertoon van je studentenkaart betaal je voor een hoofdgerecht 10,00.

Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 12,00.

Graag bij bestellen aangeven!

 

Herder vergat zijn lam (v)

Veganistische ‘Shepherd’s Pie’ hartige taart

15,25

 

Knapperig Herbivoortje (v)

Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade

15,25

 

Snoekduik in de puree

Gebakken snoekbaars met beurre blanc en aardappelpurree

 17,95*

 

Knabbeljauw

Kabeljauw met kruimtopping van Bugles chips, bieslook, peterselie en knoflook.

Geserveerd op een groentebedje van wortel, venkel en courgette

17,95*

 

Dronken Kalf

Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in bier, met aardappelknolselderij-puree

15,95

 

Balineesjes op een stokje

Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek

15,95

 

Kluifjes op hete kolen

Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.

Klein          14,95

Groot         17,95*

 

Bordje van alles wat

Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus

18,75*

 

De Heilige Koe

Ierse biefstuk 200 gram met gepofte groenten en knoflook

18,75*

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Wilt u salade bij uw hoofdgerecht? Geef dit aan bij uw bestelling. Dit is geheel kosteloos.

Bij te bestellen: Warme groenten      2,50

 

Desserts

Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

 

I like hot buns and I cannot lie

Flensjes met gebakken appel, rozijn en kaneelijs

 7,25

 

Ice Ice Brownie

Chocolademousse met brownie, caramelsaus

en vanille-ijs

 7,25

 

Vulcano

Chocolade hazelnoot lavacake met caramelijs

7,75

 

Kinderijsje

3,25

  

KINDERKAART

 

Hoofdgerechtjes

 

Poffertjes (v)

Poffertjes geserveerd met poedersuiker, stroop en chocoladesaus

 3,50

 

Frietjes met kroket of frikadel en appelmoes

 4,75

 

Kindermenu

Menu met frietjes, kroket of frikandel en appelmoes

Plus een kinderijsje

7,75

 

Reserveren

Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.