Skip to content

DINERKAART

Diner wordt geserveerd vanaf 17:00 uur

(v) = kan/is vegetarisch

 

 

Voorgerechten

 

Broodplankje (v)

Diverse broodsoorten met aioli, tapenade en kruidendip

5,75

 

Italiaans kleurtje (v)

Tomatensoep met crème fraîche en basilicum

 4,75

 

We are the champignons (v)

Champignons in tempura-bierbeslag en aioli

7,00

 

Gewalst osje

Carpaccio van runderlende met rucola, rode ui, zonnebloempitten, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en basilicum-pestodressing

 8,75

 

 

Salades

Als voorgerecht 9,00

Als hoofdgerecht 13,75

Als hoofdgerecht geserveerd met friet

 

Kipje op het nest

Gegrilde kipsalade met rode ui, feta, verse mango, verse tomaat, spekjes en mangodressing

 

 Courgeitie (v)

Lauwwarme geitenkaas met honing op een gemengde salade met gegrilde courgette, tomaat, ui en walnoten

 

Kikkererwt’n in ’t veld (v)

Vegan salade met Falafel, Houmous, komkommer, paprika, ui, tomaat en kruidendressing

 

 

‘Hap aan de Tap’

 

Een ‘gewoon’ bord eten.

Elke dag maakt de kok een grote pan eten voor een dagelijks wisselend gerecht.

Ouderwets: Eten wat de pot schaft.

Alleen aan de bar te nuttigen

 7,50

 

 

Studenten

 

Van zondag t/m donderdag

Hoofdgerecht 11,00.

Voor de hoofdgerechten met een * betaal je 13,00.

Graag bij bestellen aangeven, alleen geldig op vertoon van je studentenkaart

 

 

Hoofdgerechten

 

Elke dag vanaf 17:00 uur te bestellen

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet of krieltjes gebakken in kruidenolie

Wilt u salade bij uw hoofdgerecht? Dit is geheel kosteloos.

Bij te bestellen: Warme groenten 2,50

 

Herder vergat zijn lam (v)

Veganistische ‘Shepherd’s Pie’ hartige taart

15,75

 

Knapperig Herbivoortje (v)

Bladerdeeg driehoekjes gevuld met geitenkaas, spinazie, diverse pitten en zongedroogde tomaatjes, geserveerd met een frisse salade

15,50

 

Ik zal’m eens..

Gebakken Zalm, geserveerd op spinazie-crème

18,25*

 

Balineesjes op een stokje

Saté van kip (kippendij) op de grill bereid, geserveerd met satésaus, atjar, uitjes en kroepoek

16,25

 

Dronken Kalf

Stoofpot: Kalfssukadelappen gestoofd in donker bier, met aardappelknolselderij-puree

17,25

 

Kluifjes op hete kolen

Gemarineerde spareribs met de keuze uit pittig of BBQ.

Klein          15,25

Groot         18,75*

 

Bordje van alles wat

Mixed grill van malse kippendij, biefstuk en spareribs met BBQ-saus

18,75*

 

Het botert wel

In roomboter gebakken varkenshaas, met in kruidenboter gebakken champignons en champignonroomsaus

18,75*

 

De Heilige Koe

Ierse biefstuk 200 gram met gebakken champignons en een rode port-bruine pepersaus

19,75*

 

 

Desserts

 

Desserts zijn zowel tijdens de lunch als tijdens het diner te bestellen

 

Oma’s op z’n kop

Tarte tartin met Granny Smith en bladerdeeg, geserveerd met vanille-ijs, caramelsaus en slagroom

 6,25

 

Blanke Dame

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

6,50

 

Houd je wafel

Warme wafels met amarenekersenijs, chocoladesaus en slagroom

 6,75

 

Vulcano

Chocolade hazelnoot lavacake met caramelijs

7,75

 

 

De Vier Jaargetijden

Uw partner in partijen

 

Bruiloften

Bedrijfsfeesten

Vrijgezellenfeesten

Verjaardagsfeesten

Buffetten

Catering

Groepsarrangementen

Vergaderingen

 

Voor veel gelegenheden is het fijn als er iemand actief meedenkt zodat uw partij helemaal naar wens is.

Door onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende feesten zijn wij creatief, transparant en enthousiast in het meedenken en uitvoeren van uw feestelijke gelegenheid.

Check onze website voor kant en klare opties

www.vierjaargetijdenzwolle.nl/arrangementen

Of vraag naar de mogelijkheden via reserveren@vierjaargetijdenzwolle.nl

 

 

Kinderkaart

*Alleen voor ninja’s tot 12 jaar

 

Lunchgerechtjes

 

Boterham met kaas of zoet beleg (v)

(Met of zonder korstjes)

1,75

Kindertosti met ham en kaas

2,25

 

Hoofdgerechtjes

 

Poffertjes (v)

Poffertjes geserveerd met poedersuiker en chocoladesaus

 3,50

 

Frietjes met snack en appelmoes, keuze uit:

Runderkroket

Frikadel (kip)

Kipnuggets

 4,75

 

Kindermenu

Menu met snack en appelmoes

Plus een kinderijsje

7,75

Reserveren

Klik hier om te reserveren via het reserveer formulier of bel naar
038 4219 904 om telefonisch te reserveren.

Scroll To Top